(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Amersfoort

Alie

CijferMeester Admanco houdt zich graag bezig met financiële administratie en belastingaangiften, zodat we je zorg uit handen kunnen nemen. We zijn een klein kantoor met korte lijnen tussen klant en adviseur. Ons doel is tevreden klanten. We bereiken dit door heldere expertise, betrokkenheid en regelmatig persoonlijk contact. Dit doen we al ruim 15 jaar!

 

 

De drijvende kracht achter CijferMeester Admanco is Alie de Graaf. Ze voelt zich als een vis in het water tussen de administraties en fiscale aangiften. Ze heeft oog voor de behoefte aan uitleg maar begrijpt ook dat je het soms gewoon uitstekend geregeld wilt hebben zonder uitleg. Zo kan elke klant goed begeleid worden, of je nu meer of minder zin hebt in je administratie. Jij geeft zelf aan hoe ver de dienstverlening moet gaan. Van alleen het opstellen van de jaarrekening en aangiften tot en met het uitbesteden van de gehele administratie.

Compleet pakket

Vanaf september 2021 heeft Alie met haar kantoor aansluiting gevonden bij CijferMeester. Door kennis te delen en het automatiseringsproces te optimaliseren, kan ze haar klanten op een goede en moderne manier van dienst blijven. Ook in de toekomst. Door de samenwerking met CijferMeester is ook de continuïteit gewaarborgd.

 

Neem vrijblijvend contact op om in kaart te brengen wat je behoeften zijn, en wat wij kunnen bieden!

Wij zijn CijferMeester

Alie de Graaf

 
Van Asch van Wijkstraat 55
3811 LP Amersfoort
(06) 41 21 43 19
KVK 64667502
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten