Administratiekantoor Voorburg, Leidschendam en Rijswijk loopt steeds voorop

Met zes vaste medewerkers is administratiekantoor Voorburg een van de grotere CijferMeester-kantoren van het land. Bovendien zitten op deze locatie ook nog enkele medewerkers van het overkoepelende hoofdkantoor. Nieuwe softwareprogramma’s voor bijvoorbeeld de loonadministratie worden hier ontwikkeld en getest. En als er nieuwe regels op fiscaal gebied komen, dan worden de CijferMeesters uit het gehele land hier getraind hoe daarmee om te gaan.

Bundeling van kennis

Die bundeling van kennis is volgens Sylvia Passé (1978) een van de karakteristieke kenmerken van dit boekhoudkantoor voor de Haagse randgemeenten. De sterke klantgerichtheid en de goede bereikbaarheid – pal aan de A4 – noemt ze als andere pluspunten. Sylvia weet waar het over gaat, want binnen een jaar na de oprichting van CijferMeester, in 2007, trad zij als allereerste medewerker in dienst. Tekenend voor de sfeer en verbondenheid met de club is dat er nog opvallend veel mensen van het eerste uur hier werken.

Bedrijfseconomische kijk

Zoals bijvoorbeeld Martijn Wensveen die hier in 2008 stage liep en een jaar later in dienst kwam. Hij houdt zich bezig met jaaropgaven, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. De kracht van de CijferMeester-formule schuilt volgens hem in het verder kijken dan enkel de boekhouding: “We kijken vooral naar de bedrijfseconomische ontwikkelingen bij onze klanten: ‘Hoe draai je nu, waar kun je nog verbeteren?’. Klanten stellen dat op prijs. En wij werken er hard aan om onze voorsprong op dat gebied te behouden. Enkele keren per jaar verzorgen we trainingen voor onze CijferMeesters over fiscale regelgeving. Wat er verandert, waar je op moet letten en waar onze klanten, binnen de regels, hun voordeel kunnen halen.”

Kraamkamer

De Haagse vestiging is ook de kraamkamer voor de nieuwste softwareprogramma’s. Bijvoorbeeld voor loonadministratie. Dat is het terrein van Sylvia.
Lees meer

Administratiekantoor Voorburg       Routebeschrijving      Contact      Referenties

Waarom kiezen ondernemers uit Voorburg, Leidschendam en Rijswijk ons?

Onze ervaring:

Casper KlopHet administratiekantoor Voorburg wordt geleid door Casper Klop. In 1978 is hij zijn carrière gestart bij het accountantskantoor Arthur Andersen. Daarna heeft hij bij vele andere bedrijven, maar ook bij overheidsinstanties, gewerkt. Rode draad in zijn carrière is dat hij bij een bedrijf in dienst kwam omdat dit bedrijf een ambitie wilde realiseren waarvoor men geen mensen met de gewenste kwalificaties in dienst had. Aan het begin van zijn loopbaan was hij projectleider, later manager, uiteindelijk doorgroeiend tot lid van de directie. Bij alle bedrijven waar hij werkte, kenmerkte hij zich als ondernemend leidinggevende en heeft hij ervaring opgedaan op een breed terrein, zoals: administratie, managementinformatie, automatisering, procesinrichting, product- en marktontwikkeling. In 2007 leidde dit tot het besluit om een eigen bedrijf te starten en alle ervaring beschikbaar te stellen aan ondernemers in het MKB.

Administratiekantoor Voorburg heeft een aanpak:

Iedere ondernemer wil succes hebben. Wat dat succes dan is, verschilt per ondernemer. Voor ons is cruciaal dat wij u kennen: wat is voor u succes, wat zijn uw zorgen, wat wilt en kunt u zelf doen? Vervolgens zullen wij onze dienstverlening complementair aan uw behoeften inrichten. Uiteraard kunt u er daarbij van uitgaan dat wij bewaken dat u binnen wettelijke kaders blijft opereren. En menen wij pro-actief corrigerend te moeten optreden? Dan zullen wij hier niet voor terugdeinzen. Uiteraard zonder op uw stoel te gaan zitten. Het is uw onderneming; u blijft de baas.

Kenmerken van onze dienstverlening:

  • Wij werken samen met een groot netwerk aan specialisten, al uw vragen krijgen een deskundig antwoord waarbij geen fiscale mogelijkheid buiten beschouwing blijft.
  • De aansluiting bij CijferMeester garandeert onze continuiteit en de kwaliteit van onze dienstverlening.
  • Dankzij voortdurend investeren in de nieuwste software kunnen wij u zeer efficiënte oplossingen bieden voor uw boekhouding en de hieruit te verkrijgen managementinformatie.
  • Bij ons betaalt u nooit meer belasting dan strikt noodzakelijk!
  • Wij zijn een klein kantoor, daarmee flexibel en altijd bereikbaar.
  • Wij werken tegen vaste prijsafspraken, voor u dus geen verrassingen achteraf.
Contactformulier

Administratiekantoor Voorburg      Routebeschrijving      Contact
[contact-form-7 id=”823″ title=”Contactfomulier naar Casper Klop”]

Administratiekantoor Voorburg – Casper Klop

Icoontjes website-02Westvlietweg 72h
2495 AA Den Haag
070 331 0679
c.klop@cijfermeester.nl


Routebeschrijving

Administratiekantoor Voorburg      Routebeschrijving      Contact


Administratiekantoor Voorburg – Casper Klop

Icoontjes website-02Westvlietweg 72h
2495 AA Den Haag
070 331 0679
c.klop@cijfermeester.nl


Sluiten

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?