(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Voorburg & Leidschendam

Christel vd hurk
Sylvia Passé

Bij administratiekantoor Voorburg werken we met zes vaste medewerkers, waardoor we een van de grotere CijferMeester-kantoren in Nederland zijn. Ook vind je hier een paar medewerkers van het hoofdkantoor. We zijn de plek waar nieuwe softwareprogramma’s ontwikkeld en getest worden. En als er fiscale veranderingen zijn, trainen we hier alle CijferMeesters uit het hele land.

Sylvia Passé gelooft dat onze kracht ligt in het bundelen van kennis. Wat ons uniek maakt? Onze klantgerichtheid en onze toplocatie vlakbij de A4. Sylvia is trouwens een van de eersten die bij CijferMeester kwam werken in 2007. Veel van ons oorspronkelijke team is nog steeds hier, wat veel zegt over de fijne werksfeer.

Meer dan alleen cijfertjes

Christel van den Hurk kijkt verder dan alleen de boekhouding. Ze zegt: “We duiken dieper in hoe je bedrijf draait en waar je kunt verbeteren. Klanten waarderen dit enorm. We zorgen dat we hierin voorop blijven lopen en trainen onze CijferMeesters regelmatig over fiscale updates.”

 

Onze vestiging is dé plek waar de nieuwste softwareprogramma’s geboren worden, zoals die voor loonadministratie. Sylvia Passé is hier de expert in. Ze is betrokken bij veel pilots en maakt deel uit van de helpdesk. Sylvia: “We willen altijd voorop lopen. Het delen van kennis met andere kantoren vind ik geweldig. En ja, we hebben veel trouwe klanten. Dat zegt toch genoeg?”

 

Volgens Christel en Sylvia waarderen klanten ons om het persoonlijke contact, de vaste tarieven en onze transparantie. We kijken ook naar belangrijke zaken zoals oudedagsreserve en pensioenopbouw. “Het feit dat we deze producten niet verkopen, maakt ons advies geloofwaardig. Je krijgt bij ons geen verkooppraatje, gewoon eerlijk advies.”

Wij zijn CijferMeester

Christel van den Hurk & Sylvia Passé

 
Westvlietweg 72h
2495 AA Den Haag
(070) 331 06 79
c.vandenhurk@cijfermeester.nl
s.passe@cijfermeester.nl
KVK 54662648
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten