(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Tijnje

Binne Visser

Administratiekantoor Tijnje, onder leiding van Binne Visser, legt de nadruk op duidelijkheid en klantvriendelijkheid. Met meer dan 30 jaar ervaring in de administratie heeft Binne geleerd dat financiële zaken het best begrepen worden wanneer ze glashelder worden uitgelegd aan klanten. Hij vermijdt vaktaal en streeft naar eenvoudige en begrijpelijke communicatie.

 

Binne’s klantenbestand bestaat voornamelijk uit kleine zelfstandigen in diverse branches, waaronder autorijscholen, bouwbedrijven, bloemenzaken en internetwinkels. Daarnaast bedient hij ook klanten in de gezondheidszorg. Binne heeft veel ervaring in de zorgsector, aangezien hij meer dan 20 jaar heeft gewerkt op de administratie van een grote zorginstelling.

Centrale ligging

De centrale ligging van het kantoor in Tijnje stelt Binne in staat om snel toegang te hebben tot verschillende steden in de omgeving, waaronder Steenwijk, Sneek, Leeuwarden en Groningen. Ongeveer 60% van zijn klanten bezoekt hij persoonlijk op hun eigen locatie.

 

Binne biedt een compleet pakket aan diensten, waaronder boekhouding, btw-aangifte en inkomstenbelastingaangifte. Klantvriendelijkheid en duidelijkheid zijn kernwaarden van zijn dienstverlening, en hij ontvangt regelmatig waardering en dankbaarheid van tevreden klanten.

 

Administratiekantoor Tijnje is toegewijd aan het bieden van heldere en klantgerichte financiële diensten aan zelfstandige ondernemers in de regio en daarbuiten.

Wij zijn CijferMeester

Binne Visser

 
Riperwei 56
8406 AK Tijnje
(06) 13 07 47 89
b.visser@cijfermeester.nl
KVK 1106728
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten