(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Wellseind

Ad Maas

Ingesloten tussen Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant vind je het charmante Wellseind. Het CijferMeester-kantoor in dit plaatsje heeft een duidelijke focus: BV’s en VOF’s. Een professionele en eigentijdse verwerking van facturen, het opstellen van jaarverslagen en het regelen van belastingaangiftes zijn vanzelfsprekend voor hen. Bovendien zet deze CijferMeester zich graag in voor ondernemers met complexe vraagstukken.

 

Herstructureringen, bedrijfsoverdrachten, eenmansbedrijven omzetten in een VOF of BV, of vice versa, en het oprichten, fuseren of opsplitsen van holdings en werkmaatschappijen – het zijn de meer uitdagende zaken en constructies waar CijferMeester Ad Maas (geboren in 1961) enthousiast mee aan de slag gaat. Natuurlijk regelt hij ook alle bijbehorende overeenkomsten. Dit soort klussen zijn zijn specialiteit. Hij heeft bedrijfseconomie gestudeerd, de 2-jarige controllersopleiding afgerond en heeft in het bedrijfsleven gedurende 30 jaar op verschillende plaatsen ervaring opgedaan. Zijn laatste vaste baan was financieel directeur bij een onderneming met 100 medewerkers en een omzet van €20 miljoen.

Wij zijn CijferMeester

Ad Maas

 
Heilkesakker 6
5325 KM Wellseind
(06) 44 94 65 04
a.maas@cijfermeester.nl
KVK 90374924
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten