Volledig ontzorgen in mijn boekhouding

Een van de belangrijkste voordelen van het uitbesteden van de boekhouding aan een administratiekantoor zoals CijferMeester is dat het u een hoop tijd scheelt. Tijd die u kunt wijden aan het runnen van uw bedrijf, het vinden van klanten, het nadenken over nieuwe mogelijkheden en het realiseren van groei.

Met de moderne dienstverleningsconcepten, zoals CijferMeester die beidt, voelt uitbesteding niet langer als het uit handen geven. Weliswaar gebeurt de verwerking op een andere locatie, maar u kunt uw CijferMeester beschouwen als een ‘eigen medewerker op afstand’. U kunt hem/haar bellen, mailen, bezoeken. U kunt uw documenten elektronisch aanleveren, die vervolgens binnen een met u overeengekomen doorlooptijd worden verwerkt. U kunt online 24/7 overal ter wereld meekijken in uw administratie; wij zijn volledig transparant in de voor u uitgevoerde werkzaamheden.

Een ander voordeel is dat u zich minder hoeft te verdiepen in allerlei fiscale zaken. De belastingregels voor ondernemers verschillen ten opzichte van particulieren. Een CijferMeester kent al deze regels en zal waar mogelijk voorkomen dat je meer belasting betaald dan nodig: “ontwijken mag, ontduiken niet”.

Als je dus geen zin of gevoel hebt voor de boekhouding of de tijd volledig wilt besteden aan je onderneming, ga dan vooral op zoek naar een administratiekantoor.

Hoe vindt u een goed administratiekantoor? Op het internet struikelt u bijna over de websites waar u prijsvergelijkingen kunt doen. Prima als u zich wilt oriënteren, maar laat u niet te zeer door de prijs leiden. Laat u leiden door uw eigen ondernemerschap: wilt u de goedkoopste zijn of wilt goede kwaliteit tegen een faire prijs bieden? Dat laatste toch zeker?

Bovendien is de prijs niet doorslaggevend. In hoeverre zijn er waarborgen rond de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlener. Bij en CijferMeester hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. En heeft u wel de spreekwoordelijk “click” met het administratiekantoor. Als het goed is, wilt u voor langere tijd kunnen vertrouwen op iemand die de verantwoordelijkheid neemt voor het behartigen van uw financiële en/of fiscale belangen.

 

Ik heb interesse in bovenstaande dienstverlening. Wilt u mij daarover terugbellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 60+ kantoren
    Altijd één in de buurt!
  • 3000+ klanten
    Bent u de volgende?


Offerte aanvragen