U verwerkt, wij controleren

U heeft een bedrijf waar u trots op bent. U ziet het belang van een goede boekhouding in de beheersing van de financiële processen binnen uw bedrijf en bij voorkeur doet u die zelf omdat u zo volledig inzicht en grip houdt op uw financiën. Herkent u zichzelf daarin? Prima! CijferMeester is er voorstander van dat de ondernemer zelf zijn of haar boekhouding doet.

Toch kan het nuttig zijn om uw boekhouding dan te voeren in de omgeving van een administratiekantoor. Waarom?

 • Na afloop van het boekjaar dient dit jaar te worden afgesloten en moeten aangiftes worden gedaan. Dit zgn. jaarwerk vraagt meer expertise dan het verwerken van de dagelijkse boekingen. Bovendien zijn aan dit jaarwerk vaak aspecten verbonden die maken dat u meer of minder belasting betaald. Omdat een CijferMeester-administratie-kantoor de boekhouding van vele tientallen bedrijven verzorgt, is er ook veel ervaring met dit soort vraagstukken.
 • Mogelijk wordt u ziek of zijn er andere omstandigheden waardoor u de boekhouding (tijdelijk) niet meer zelf kunt of wilt doen. In dat geval kun een CijferMeester uw deel van de boekhouding moeiteloos overnemen. De continuïteit is dus altijd verzekerd.
 • Tijdens de verwerking hebt u mogelijk vragen of door u in te voeren gegevens of over de werking van de software. Als u gebruik maakt van de software van het administratiekantoor dan krijgt u ondersteuning door iemand die u en uw situatie kent en u binnen deze context kan helpen of adviseren.
 • Een boekhouding is geen doel op zich. Het is zonde van uw energie als u deze alleen voert omdat de belastingdienst dat zou eisen. Daarom gaat een goed administratiekantoor zoals CijferMeester met u in gesprek over de behoeften die u heeft bij het financieel managen van uw bedrijf. Als daar bij de inrichting van de boekhouding rekening mee wordt gehouden, levert dit automatisch de door gewenste inzichten op.

 

Ik heb interesse in bovenstaande dienstverlening. Wilt u mij daarover terugbellen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • 60+ kantoren
  Altijd één in de buurt!
 • 3000+ klanten
  Bent u de volgende?


Offerte aanvragen