(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

Ik ben Kees Barth, de eigenaar en drijvende kracht achter CijferMeester Steenbergen (NB). Of je nu een ZZP’er bent of een MKB’er, een starter of een ervaren ondernemer, je bent hier van harte welkom. Met meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven heb ik de expertise om je te ontzorgen op het gebied van administratie en advies, ongeacht in welke fase je onderneming zich bevindt. Of het nu gaat om je volledige financiële administratie, belastingaangiftes, salarisadministratie of je jaarrekening en rapportages; ik kan dit allemaal voor je verzorgen.

Mijn doel is jou te ontzorgen zodat je je kunt concentreren op je kernactiviteiten. Ik streef naar een duurzame relatie waarbij persoonlijke aanpak, kwaliteit en efficiëntie voorop staan. Je kunt rekenen op een no-nonsense aanpak met duidelijke afspraken en transparante tarieven.

Om deze service te bieden, ben ik aangesloten bij het collectief van CijferMeester. Via deze organisatie heb ik toegang tot een netwerk van specialisten en moderne softwaretoepassingen om je administratie vakkundig te beheren en je processen te optimaliseren. Dit garandeert ook de continuïteit van de dienstverlening.

Verwachting

Kortom, je krijgt de slagkracht en effectiviteit van een kleinere lokale onderneming, gecombineerd met de kennis en kwaliteit van een grotere organisatie die bovenop de actuele ontwikkelingen zit.

 

Wat kun je van mij verwachten? Persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen en heldere communicatie. Ik denk graag proactief met je mee, vooral als het gaat om belangrijke ontwikkelingen of beslissingen voor jouw bedrijf.

 

Ben je geïnteresseerd? In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek hoor ik graag wat ik voor je kan betekenen en bespreken we de mogelijkheden.

Wij zijn CijferMeester

Kees Barth

 
Oude Heijdijk 20 
4655 SC De Heen
(06) 14 17 29 20
k.barth@cijfermeester.nl
KVK 82756759
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten