(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Rotterdam

Onbekende-foto
Onbekende-foto

Wij zijn Karin van der Ster en Peter Kooiker, de drijvende krachten achter Administratiekantoor Rotterdam West. We zijn jonge ondernemers die in 2014 de sprong waagden en ons eigen administratiekantoor openden in het hartje van Rotterdam. Met een schat aan ervaring – meer dan 25 jaar samen – en solide educatie (denk aan HEAO Accountancy en CB belastingadviseur), hebben we onze sporen verdiend bij verschillende werkgevers, waaronder administratie- en accountantskantoren, financiële detachering en bedrijven.

Dienstverlening

Ons kantoor is nu gevestigd in het westelijke deel van Rotterdam. Wat ons onderscheidt, is de combinatie van een persoonlijke benadering met de professionaliteit en stabiliteit van een groter kantoor. We zijn flexibel en benaderbaar, geen stijve types hier!

 

Peter is trouwens lid van het Register Belastingadviseurs, de grootste fiscale beroepsorganisatie in Nederland. Dit betekent dat je bij ons kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit.

 

We genieten ervan om klanten te helpen en hen van bruikbaar advies te voorzien, of ze er nu om vragen of niet.

Wij zijn CijferMeester

Peter Kooiker & Karin van der Ster

 
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
0624947695 (Karin)
0629393830 (Peter)
k.vanderster@cijfermeester.nl
p.kooiker@cijfermeester.nl
KVK 59020547
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten