(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Almelo

Frans Willemsen

CijferMeester Wierden heeft een vervolgstap gezet in haar toekomstvisie en aansluiting gevonden bij Hekman Suelmann Accountants! Deze aansluiting is per direct gerealiseerd, CijferMeester Wierden blijft wel tot en met 31-12-2023 actief als CijferMeester-kantoor.

 

Omdat oprichter Frans Willemsen een stapje terug wil doen is aansluiting gezocht bij een kantoor waar de bedrijfscultuur en werkprocessen zoveel mogelijk overeenkomen, dit is gevonden bij Hekman Suelmann Accountants. Door deze aansluiting is de continuïteit en identiteit van CijferMeester Wierden gewaarborgd.

 

CijferMeester Wierden zal als zelfstandige vestiging verder gaan. Op den duur onder de naam Hekman Suelmann Accountants. De dagelijkse leiding zal bestaan uit Frank Gerdzen AA, Jeroen van Bentem AA en Frank Hekman AA.

 

Voor meer informatie met betrekking tot Hekman Suelmann Accountants volg je de link https://hekmansuelmann.nl/

Wij spreken uw taal

Wij onderscheiden ons op diverse manieren. Zo is directeur Frans Willemsen zelf accountant en hij heeft veel kennis en ervaring op gebouwd als ondernemer en als directielid van grote bedrijven. Dankzij zijn brede kennis en ervaring weet hij wat ondernemers in het MKB bezig houdt en hoe ze denken. Hij staat hij dan ook echt schouder aan schouder met onze klanten.

Wij zijn CijferMeester

Frans Willemsen AA

 
Van Wulfften Palthestraat 4
7602 DG Almelo
0546702150
wierden.cijfermeester.nl
KVK 65769163
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten