De franchise organisatie

CijferMeester wil een organisatie zijn, die door passie gedreven (startende) administratiekantoren wil helpen succesvol te zijn, en zo ‘fun’ en trots te ervaren met hun eigen bedrijf. Bovendien wordt ons kantoor gedreven door medewerkers die tevens een eigen administratiekantoor hebben waardoor wij in vergelijking met andere partijen effectiever kunnen adviseren en begeleiden.

Samen werken aan uw succes.

CijferMeester is geen hiërarchische organisatie waarbij het hoofdkantoor dicteert. Daarom is er regelmatig overleg tussen alle aangesloten CijferMeesters om het functioneren van onze formule te evalueren en waar mogelijk te verbeteren. Op deze manier wordt bereikt dat de ondersteuning vanuit het hoofdkantoor optimaal wordt afgestemd op de behoeften. Bovendien kunnen CijferMeesters op deze wijze hun eigen ervaringen uitwisselen en hiervan leren.

De franchisefee

Voor al deze faciliteiten, excl. kosten van het gebruik van de software, vragen wij een maandelijkse vaste fee van ca. € 400,00. Dus geen percentages van de omzet waardoor u naarmate u succesvoller bent in uw bedrijf ook meer gaat betalen. Door de vaste fee weet u waar u aan toe bent. Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat u vrij moet zijn om te beslissen om franchisenemer te blijven of niet (onze dienstverlening moet steeds weer het geld waard zijn). Dit in tegenstelling tot andere formules waar u een vertrekpremie moet betalen.

Bent u geïnteresseerd? Dan doet u ons een plezier als u ons benadert voor een vrijblijvend gesprek. We zijn trots op onze formule en willen u graag meer vertellen.

Meer over CijferMeester als franchise organisatie

Wilt u een administratiekantoor starten?
Wat kunt u van ons verwachten op lange termijn?
Wat zijn onze opleidingseisen?
CijferMeester als franchisegever

Aangesloten bij de Nederlandse Franchise Vereniging en De Nationale Franchisegids:

NFV

franchise formule

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 60+ kantoren
    Altijd één in de buurt!
  • 3000+ klanten
    Bent u de volgende?


Offerte aanvragen