Online boekhouden

Twinfield online boekhouden

Twinfield online boekhouden biedt ondernemers een flexibele online werkomgeving met op ieder moment van de dag toegang tot de meest actuele financiële gegevens. Dit betekent een optimale samenwerking tussen de ondernemer en de accountant doordat men gelijktijdig via het internet aan de administratie kan werken. Bankafschriften of betalingen overtypen is verleden tijd door de integratie met meer dan 20 banken. Er zijn geen installatiekosten en overstappen is gratis. Alleen internet is nodig plus een laag vast bedrag per maand waardoor een ultieme kostenbesparing wordt gerealiseerd. Het programma is gemaakt door financiële experts wat zich uit in een aantoonbaar betrouwbaar en veilig systeem met een hoog gebruikersgemak. Twinfield is geheel voorbereid op SBR/XBRL, een standaard voor het uitwisselen van financiële rapportages, waardoor er gemakkelijk online financiële gegevens uitgewisseld kunnen worden tussen de ondernemer en o.a. de bank, de belastingdienst en de KvK. Met Twinfield online boekhouden realiseert de ondernemer een maximale efficiëntieslag en tijdsbesparing waardoor er meer tijd is voor ondernemen.

U kunt een abonnement afsluiten via uw CijferMeester, tevens kunt u hier inloggen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Twinfield

Het idee van online boekhouden:

 

Enkele populaire video trainingen voor online boekhouden zijn:

Factureren met Twinfield:

 

Bankafschriften boeken met Twinfield (minimaal service desk abonnement):

Inkoopfacturen boeken met Twinfield (minimaal servicedesk abonnement):

De beveiliging van online boekhouden:

Datacenters zijn de laatste jaren erg in opkomst door het verhuizen van softwaretoepassingen naar de cloud. Twinfield heeft een bijzondere infrastructuur opgebouwd waarbij de beschikbaarheid van de webdienst niet alleen afhankelijk is van één datacenter. Twinfield heeft meerdere operationele datacenters. Eén van die datacenters houdt zich continue bezig met het meten van de veiligheid van het systeem. Ook is Twinfield niet afhankelijk van een hostingpartij maar host de eigen oplossingen en zorgt zelf voor de benodigde dataverbindingen. Hiervoor maakt Twinfield gebruik van absolute topspecialisten op hun vakgebied. Ook hierbij is weer veel aandacht voor veiligheid; de infrastructuur is opgebouwd uit gegarandeerde lagen, waarbij specialisten alleen toegang hebben tot één specifieke laag. Een bijzondere kwaliteit van Twinfield is dat men ‘meekijkt op de lijn’. Wanneer een gebruiker bijvoorbeeld onbetrouwbare of zelfs kwaadaardige software geïnstalleerd heeft, wordt toegang met de browser tot het Twinfield systeem geweigerd. Deze controles vinden plaats op data- en netwerkniveau, zodat de privacy te allen tijde gegarandeerd is. Veel partijen met een online boekhoudoplossing bekijken de log-files van de webserver om te zien welke acties er op een platform zijn uitgevoerd. De controles bij Twinfield worden direct uitgevoerd en garanderen een maximale veiligheid voor de gebruiker en zijn gegevens.

Ook de opslag van data is een gevoelig punt. Twinfield slaat alle data van gebruikers op binnen de E.E.R., de Europese Economische Ruimte. Hierdoor kan Twinfield garanderen dat de data niet toegankelijk zijn voor bijvoorbeeld overheden. Wanneer data bijvoorbeeld in de Verenigde Staten wordt opgeslagen mag (ten gevolge van de zogenoemde Patriot Act) de Amerikaanse overheid meekijken in deze data. Een ongewenste situatie. Toch zijn er genoeg marktpartijen die de Europese opslag van gegevens niet kunnen garanderen. Bij Twinfield is het zelfs onderdeel van de audit door BDO Audit & Assurance BV.

Meer over de beveiliging van onlineboekhouden, personeelsbeleid, backup van uw gegevens en bestandsintegriteit vindt u op de website van Twinfield.

Het belang van een goede administratie
Mag ik de boekhouding het zelf doen?
Hoe lang moet ik mijn administratie bewaren?
Welke verplichten zijn er bij het gebruik van een kassa?
Wat hoort er allemaal bij mijn administratie?
Tips voor het efficiënt Facturen
Online boekhouden

  • 60+ kantoren
    Altijd één in de buurt!
  • 3000+ klanten
    Bent u de volgende?


Offerte aanvragen