Boekhouding Den Bosch

Bent u ZZP’er of heeft u onderneming in het MKB in de regio Den Bosch dan kunt u voor de boekhouding terecht bij een van de administratiekantoren van CijferMeester. Vaak wordt gedacht dat de diensten van een accountant nodig zijn, echter dit is alleen het geval als u bijvoorbeeld meer dan 49 werknemers heeft en/of een omzet van € 8,8 miljoen. Verreweg de meeste bedrijven voldoen niet onder deze voorwaarden en kunnen dus een beroep doen op de expertise van CijferMeester. Omdat CijferMeester werkt met kleinere administratiekantoren, gevestigd door heel Nederland, geniet u zowel het voordeel van een persoonlijke benadering als de voordelen van een groot administratiekantoor.

Wilt u uw boekhouding (deels) uit handen geven aan een boekhouder met verstand van zaken? Neem contact op met het administratiekantoor van Cijfermeester bij u in de buurt.

Diensten van CijferMeester

Cijfermeester verzorgt de boekhouding voor alle soorten bedrijven waaronder ZZP’ers, eenmanszaken, een BV of NV, VOF en voor verenigingen en stichtingen. U kunt bij de administratiekantoren van Cijfermeester terecht voor onder meer de crediteuren- en debiteurenadministratie, voor de salarisadministratie maar ook voor belastingaangiften en het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast adviseert Cijfermeester u en uw bedrijf in Den Bosch graag, zowel nieuwe als bestaande bedrijven of bedrijven die financiële problemen hebben. U kunt te allen tijde de financiële gegevens van uw bedrijf inzien via het online portal. Zo weet u altijd precies waar u staat. Meer weten? Maak een afspraak met het kantoor in de regio Den Bosch voor een vrijblijvende kennismaking.

  • 60+ kantoren
    Altijd één in de buurt!
  • 3000+ klanten
    Bent u de volgende?


Offerte aanvragen