Op zoek naar een administratiekantoor in Amsterdam?

Administratiekantoor in Amsterdam.

Ondernemers die op zoek zijn naar een administratiekantoor in Amsterdam, dat begrijpt hoe ondernemers denken en handelen, komen al snel uit bij één van de Amsterdamse administratiekantoren van CijferMeester. Een laagdrempelig administratiekantoor waar ondernemers zich begrepen voelen en dat aansluit op de ontwikkelingen in de markt. Welk administratiekantoor in Amsterdam u ook kiest, u kunt rekenen op de steun van de gehele CijferMeester organisatie. Door een groot netwerk in het hele land, met verschillende specialisme onder handbereik, is elk administratiekantoor een bron van kennis en informatie.

En uiteraard krijgt u als relatie van een CijferMeester uit Amsterdam regelmatig belangrijke informatie toegezonden. Geen stortvloed aan teksten, maar prettig leesbaar in een papieren nieuwsbrief. Natuurlijk ook te downloaden. Wilt u direct antwoorden op vragen, onze kennisbank is up tot date. En mocht u er nog niet uitkomen, neem contact op met het administratiekantoor van een CijferMeester bij u in Amsterdam. Een mooie start van een prettige samenwerking!

Opzoek naar een administratiekantoor in Amsterdam?

Administratiekantoor Amsterdam Bos en Lommer word geleid door boekhouder Nadja de Leeuw. Met ruime ervaring binnen diverse financiële functies en bij verschillende organisaties in de Randstad én met bovendien een Universitair Bachelor Accounting op zak, is zij de kundige en professionele financiële dienstverlener waar u naar op zoek bent. Het administratiekantoor is gevestigd in Amsterdam West, pal aan de A10 en makkelijk te bereiken met de auto, openbaar vervoer, en eventueel zelfs op de fiets.

Administratiekantoor Amsterdam centrum wordt geleid door boekhouder Marius Weiland. Van huis uit business controller bij diverse grote bedrijven en analist bij bedrijfsovernames en financieringen. Het doorlichten van bedrijven op o.a. rendementsverbeteringen en meedenken met de ondernemer is zijn grote passie. Dit allemaal onderbouwd na een goed opgezette boekhouding en (onderneming)structuur.

Administratiekantoor Diemen word geleid door boekhouder Alfred Hulsbos. En of het nou gaat om inboeken van inkoop- of verkoopfacturen, verzorging van de loonadministratie of het opmaken van de jaarrekening; Alfred Hulsbos doet het altijd met plezier. En met aandacht, want bij deze allround boekhouder moet het kloppen tot op de twee decimalen achter de komma. Hij drijft zijn eigen CijferMeester administratiekantoor sinds 2013 en legde in de jaren daaraan voorafgaand een sterke basis. Hij werkte als administrateur bij uiteenlopende bedrijven en in verschillende sectoren. Van een kleine kledingproducent tot aan een grote beursgenoteerde Amerikaanse multinational.


CijferMeester heeft momenteel meer dan 65 administratiekantoren verdeeld door heel Nederland. Dus ook als u opzoek bent naar een administratiekantoor elders in Nederland helpt CijferMeester u graag verder. CijferMeester excelleert in de dienstverlening door o.a. kwaliteit te leveren in de administratie en boekhouding tegen aanvaardbare kosten. De CijferMeester administratiekantoren in Amsterdam zijn goed bereikbaar en zorgen voor een goede en snelle response op uw vragen en verzoeken. CijferMeester is het Amsterdamse administratiekantoor waar u ten alle tijden op kunt rekenen.

Boekhouding | Jaarrekening | Administratie | BTW aangifte | Inkomstenbelasting | Bedrijfsadvies | Vennootschapsbelasting
  • 60+ kantoren
    Altijd één in de buurt!
  • 3000+ klanten
    Bent u de volgende?


Offerte aanvragen