Informatie aanvragen is geheel vrijblijvend.
Uw gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld.

Offertes zijn geheel gratis en vrijblijvend
Uw gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld.

CijferMeester Administratiekantoren

Met meer dan 60 administratiekantoren is er altijd één bij u in de buurt!

Het merk CijferMeester bestaat sinds 2005 en heeft een gestage groei doorgemaakt de afgelopen jaren. Inmiddels zijn er – verspreid door geheel Nederland – meer dan 60 administratiekantoren. Daarmee is er altijd wel een CijferMeester administratiekantoor bij u in de buurt. Wilt u weten waarom wij ons altijd onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders? Lees dan meer over ons of bekijk de persoonlijke pagina van de CijferMeester bij u in de buurt. Geeft u de voorkeur aan een vrijblijvend gesprek, telefonisch of op locatie, wij zijn u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact op met één van onderstaande administratiekantoren.

Overweegt u uw eigen administratie- of boekhoudkantoor te beginnen? Of u heeft een kantoor en u ervaart dat u in deze turbulente tijden en snelle ontwikkelingen in software te veel bezig bent met uw kantoor organisatie i.p.v. klanten? In beide gevallen vinden wij het leuk om u te informeren over de mogelijkheden als CijferMeester franchise.


Zoek uw dichtsbijzijnde CijferMeester

Bedrijfsadvies

Wil ik….kan ik…..moet ik……? Gelukkig hebt u een vertrouwenspersoon die u kan bijstaan met praktische analyse en bruikbare adviezen.

Ondernemerschap

U bent ondernemer indien u activiteiten verricht om een inkomen te hebben, hierbij financieel risico loopt en meer dan 1225 uur per jaar aan deze activiteit verricht.

Boekhouding

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een goede administratie bij te houden en te bewaren die is afgestemd op de aard van uw bedrijf.

Omzetbelasting

U voegt als ondernemer waarde toe aan een product of dienst. Over deze meerwaarde betaalt u BTW (belasting toegevoegde waarde).

Inkomstenbelasting

U genereert als ondernemer inkomen en moet dus aangifte doen. Belasting betalen is een must, maar betaal niet meer dan noodzakelijk.

VPB

Belasting over de winst van uw bedrijf na aftrek van uw eigen loon. Kan ook gelden voor verenigingen en stichtingen.