Administratiekantoor Zwolle

Administratiekantoor Zwolle

Bij CijferMeester Klaas Mansier, van administratiekantoor Zwolle, worden complexe getallen omgezet naar bruikbare informatie. Als administratiekantoor ben je daar dagelijks mee bezig. Vele getallen passeren de revue, waarbij ik mezelf zie als een vertaler van die cijfers naar iets concreets. Je krijgt inzicht in het functioneren van je bedrijf en de mogelijke verbeterpunten. Wat betekent het bijvoorbeeld als je meer aan inkoop uitgeeft dan op je factuur staat? Die vertaling leidt tot een advies, die de ondernemer vervolgens mee kan nemen in zijn afwegingen.

Vertrouwensvak

Het administratievak zit vol variatie. Het ene moment ben je bezig met het verwerken van de inkomstenbelasting, het andere moment wacht de jaaropgave van een bedrijf met tientallen medewerkers. Het is ook een vertrouwensvak. Met mij kun je, bijvoorbeeld over de financiële situatie van je bedrijf, gemakkelijk praten. Juist dit sociale aspect maakt het werk zo mooi. Dankzij CijferMeester sta ik voor een ongedwongen, informele omgeving. Ik kan, indien nodig, een beroep doen op de kennis en kunde van mijn collega’s. Doordat we intern continu onze kennis bijspijkeren, kunnen wij je altijd van het juiste advies voorzien. Door mijn ervaring in diverse vakgebieden, houd ik rekening met de verschillende regels en wetten die daarvoor gelden.

Digitaal werken

Het aanleveren van de documenten gebeurt digitaal, via de app op de telefoon of per mail. Met de meeste banken is een koppeling gemaakt met het boekhoudsysteem. Hierdoor heb je altijd actuele informatie over je bedrijfsprestaties. Door deze efficiënte manier van werken met CijferMeester Klaas Mansier kan de ondernemer zich richten op datgene wat hij het liefste doet: ondernemen

Voor ondernemers

Met mijn administratiekantoor in Zwolle en de CijferMeester-organisatie onderscheiden we ons van het gemiddelde administratiekantoor door onze persoonlijke aanpak, zeer pro-actieve houding,
Lees meer

Administratiekantoor Zwolle      Routebeschrijving      Contact

Klaas MansierEn als geen ander weet ik hoeveel tijd het kost om de administratie en boekhouding (grotendeels) zelf te doen. Maar dat moet U ook helemaal niet willen. Het is veel belangrijker uw tijd en aandacht te besteden aan uw eigen bedrijf en daar optimaal rendement uit te halen en de financiële administratie uit handen te geven. Aan mij dus!

Voor ondernemers

Met mijn kantoor en de CijferMeester-organisatie onderscheiden we ons van het gemiddelde administratiekantoor door onze persoonlijke aanpak, zeer pro-actieve houding, sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Wij staan voor een professionele, persoonlijke en resultaatgerichte aanpak in een kleine, informele omgeving. Lage overheadkosten waardoor onze tarieven zeer gunstig zijn en altijd bij u in de buurt. Onze dienstverlening betaalt u in een vast maandelijks abonnement. U weet precies waar u aan toe bent; eerlijk en duidelijk.

Kenmerken van onze dienstverlening:

  • •Dankzij voortdurend investeren in de nieuwste software kunnen wij u zeer efficiënte oplossingen bieden voor uw boekhouding en de hieruit te verkrijgen managementinformatie.
  • •Bij ons betaalt u nooit meer belasting dan strikt noodzakelijk!
  • •Wij zijn een klein kantoor, daarmee flexibel en altijd bereikbaar
  • •Wij werken tegen vaste prijsafspraken, voor u dus geen verrassingen achteraf.

CijferMeester is een groeiende franchiseformule met ruim 60 aangesloten zelfstandige administratiekantoren. Als aangesloten adviseurs blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied en werk ik in een netwerk van 60 collega-specialisten waardoor Uw vragen altijd deskundig en professioneel beantwoord worden. Kortom ik kan u de kwaliteit en continuïteit bieden van een groot kantoor, met de persoonlijke benaderingen prijs van een klein kantoor. Daardoor betaalt U niet voor de overhead van een groot kantoor.
Contactformulier

Administratiekantoor Zwolle      Routebeschrijving      Contact
[contact-form-7 id=”990″ title=”Zwolle”]

Administratiekantoor Zwolle – Klaas Mansier

Icoontjes website-02Bitterstraat 4
8011 XL Zwolle
06 2152 3698
k.mansier@cijfermeester.nlRoutebeschrijving

Administratiekantoor Zwolle      Routebeschrijving      Contact

Administratiekantoor Zwolle – Klaas Mansier

Icoontjes website-02Bitterstraat 4
8011 XL Zwolle
06 2152 3698
k.mansier@cijfermeester.nl


Sluiten

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?