Administratiekantoor Zevenbergen Moerdijk

Administratiekantoor Zevenbergen wordt geleid door Niek Verkooijen. Na de opleiding HEAO- bedrijfseconomie heb ik jarenlange ervaring opgedaan op de financiële administraties van diverse bedrijven in West Brabant. Sinds 2014 ben ik aangesloten bij Cijfermeester als franchisenemer.

Wat kan administratiekantoor Zevenbergen een ondernemer bieden?

Ik richt mij met name op ondernemers in het MKB. Dit kunnen ZZP’ ers zijn of eenmanszaken, VOF ’s en kleine BV ’s, zowel zonder als met personeel. Het doel is om mijn dienstverlening aan te passen aan de behoefte van de ondernemer. Maatwerk dus. Dat houdt in dat ik kan zorgen voor het volledig verwerken van de administratie, het verzorgen van alle fiscale aangiftes en de controle en het opstellen van het jaarverslag. Ook kan een eventuele salarisadministratie verzorgd worden. Voor ondernemers die er de voorkeur aan geven om zelf (gedeeltelijk) hun administratie te verzorgen kan ik ondersteuning bieden bij de controle, het jaarwerk en de fiscale aangiftes. En uiteraard: hoe minder werk u uitbesteedt, hoe lager het tarief zal uitvallen. Mijn streven is om te zorgen dat u meer tijd krijgt voor uw onderneming en niet teveel met de administratieve rompslomp bezig moet zijn.

Voordelen van dit administratiekantoor Zevenbergen:

Ik werk met een vaste prijs die naar aanleiding van een intake-gesprek over uw specifieke situatie wordt bepaald. U weet dus vooraf wat u voor een jaar gaat betalen. En van “meerwerk” of “aanvullende kosten” heb ik nog nooit gehoord…

Ik wil graag “het kantoor dicht in de buurt zijn” Niet alleen op korte afstand van uw eigen bedrijf, maar ook qua persoonlijke benadering. Geen klantenkring van honderden bedrijven waardoor u een nummer wordt, maar een klantenkring van enkele tientallen bedrijven waardoor ik u nog echt die persoonlijke service kan bieden die grote accountantskantoren juist niet meer bieden.
Lees meer

Administratiekantoor Zevenbergen wordt geleid door Niek Verkooijen. Na de opleiding HEAO- bedrijfseconomie heb ik jarenlange ervaring opgedaan op de financiële administraties van diverse bedrijven in West Brabant. Sinds 2014 ben ik aangesloten bij Cijfermeester als franchisenemer.

Wat kan administratiekantoor Zevenbergen een ondernemer bieden?

Ik richt mij met name op ondernemers in het MKB. Dit kunnen ZZP’ ers zijn of eenmanszaken, VOF ’s en kleine BV ’s, zowel zonder als met personeel. Het doel is om mijn dienstverlening aan te passen aan de behoefte van de ondernemer. Maatwerk dus. Dat houdt in dat ik kan zorgen voor het volledig verwerken van de administratie, het verzorgen van alle fiscale aangiftes en de controle en het opstellen van het jaarverslag. Ook kan een eventuele salarisadministratie verzorgd worden. Voor ondernemers die er de voorkeur aan geven om zelf (gedeeltelijk) hun administratie te verzorgen kan ik ondersteuning bieden bij de controle, het jaarwerk en de fiscale aangiftes. En uiteraard: hoe minder werk u uitbesteedt, hoe lager het tarief zal uitvallen. Mijn streven is om te zorgen dat u meer tijd krijgt voor uw onderneming en niet teveel met de administratieve rompslomp bezig moet zijn.

Voordelen van dit administratiekantoor Zevenbergen:

Ik werk met een vaste prijs die naar aanleiding van een intake-gesprek over uw specifieke situatie wordt bepaald. U weet dus vooraf wat u voor een jaar gaat betalen. En van “meerwerk” of “aanvullende kosten” heb ik nog nooit gehoord…

Ik wil graag “het kantoor dicht in de buurt zijn” Niet alleen op korte afstand van uw eigen bedrijf, maar ook qua persoonlijke benadering. Geen klantenkring van honderden bedrijven waardoor u een nummer wordt, maar een klantenkring van enkele tientallen bedrijven waardoor ik u nog echt die persoonlijke service kan bieden die grote accountantskantoren juist niet meer bieden. Ik wil u ook graag persoonlijk kennen om advies op maat te kunnen geven. Maar het feit dat ik bij de landelijke formule van Cijfermeester ben aangesloten geeft mij wel de kennis en back-up van dat grote accountantskantoor. “Best of both worlds” dus!


Sluiten

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?