Vacatures

Assistent accountant

Bij CijferMeester Accountant Wierden zijn we op zoek naar een ervaren assistent accountant. Zie jij jezelf werken binnen een klein, informeel accountantskantoor? Dan ben jij de degene die wij zoeken!

Bedrijfsprofiel

CijferMeester Accountant is een snel groeiend kantoor in Wierden. Wij werken met een jong, ambitieus team waarbij de klant altijd op nummer één staat. Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een medewerker met affiniteit voor accountancy en fiscaliteit. Het gaat om een functie van minimaal 24 uur. De functie is per direct in te vullen.

Functieomschrijving

Als gevorderd assistent accountant sta je midden in de ontwikkeling van een nieuwe manier van samenwerken met klanten, waarin geautomatiseerde gegevensverwerking en het analyseren van informatie samenkomen. Je stelt zelfstandig jaarrekeningen en aangiften samen en geeft eerstelijns administratief- en fiscaal advies aan klanten.

Vaardigheden en opleidingen

Je hebt een HBO bedrijfseconomie of Accountancy afgerond, of bent momenteel hiervoor studerend en hebt ervaring in de samenstelpraktijk. Je beschikt over analytische vaardigheden, commercieel inzicht en bent initiatiefrijk. Kennis van de software van Pro Management en Twinfield is een pré. De behoeften van de klant zijn voor jou leidend. Je kunt je bedoelingen helder verwoorden, beschikt over voldoende mate van humor en werkt graag in teamverband.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden marktconforme salaris- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een informeel en betrokken team dat gericht is op de wensen van de klant. Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan dit profiel dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door ons niet op prijs gesteld.

Contactpersoon

Frans Willemsen AA (f.willemsen@cijfermeester.nl)

www.cijfermeester.nl/wierden

Nijverheidsstraat 8e, Wierden | T. 0546 – 70 21 50

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?