CijferMeester Tilburg-centrum in het Hart van Brabant.

Werkt met hart en passie voor uw onderneming.

Zoekt u een betrouwbare boekhouder in het Hart van Brabant?
Boekhouder, administrateur en bedrijfsadviseur Anne-lies Toorians verzorgt administraties optimaal en ontzorgt ondernemers. Zodat de ondernemer kan doen waar hij goed in is: Zich toeleggen op zijn vak en ondernemen!

Anne-lies Toorians is eigenaar van CijferMeester Tilburg-centrum, in het Hart van Brabant en heeft ruim 40 jaar ervaring in het administreren, boekhouden, controlling AO/IC en het doen van aangiften voor de Belastingdienst.
Zij is een gedreven en ervaren administratief en financieel dienstverlener.
Belangrijk voor de ondernemer is te gaan voor een goede bedrijfsvoering en financiële risico’s te verkleinen.

Wat kan dit administratiekantoor in het Tilburg-centrum U bieden?

Ik richt mij op ondernemers in het MKB en overig bedrijfsleven. Dit kunnen ZZP-ers zijn of eenmanszaken, VOF’s en BV’s, zonder en met personeel. Mijn doel is om mijn dienstverlening aan te passen aan de behoefte van de ondernemer. De klant staat centraal.

Wat is belangrijk?

Belangrijk is dat men oog en oor heeft voor de ondernemer. Ondernemers zijn hard werkende mensen met een passie voor hun eigen onderneming, hun vakmanschap. Ondernemers zijn ambitieus en enthousiast. En dat moet ook zo blijven.
Met mijn vakmanschap ga ik de ondernemer ontzorgen door de financiële- en salarisadministratie van hem over te nemen. De belastingaangiften tijdig te verwerken, de kwartaal- en jaarcijfers op tijd aan te leveren. Ik kan met de ondernemer sparren over de cijfers en zijn bedrijfsvoering. Dat de cijfers een verhaal vertellen, wat ik voor de ondernemer kan vertalen in begrijpelijke taal.
Het is mijn missie om ondernemers en particulieren optimaal te ontzorgen als het om de administratie gaat. Zodat u, als ondernemer,
Lees meer

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?