Administratiekantoor Sint Jansteen

Meeuwis Oppeneer heeft ruim 25 jaar ervaring met financiële administraties en belastingen. Hij werkte als controller in middelgrote bedrijven in Zeeuws Vlaanderen en kent als geen ander de kwesties die ondernemers bij hun administraties en hun belastingaangiften tegenkomen. Zijn passie is een goed verzorgde en up-to-date administratie bijhouden voor ondernemers. Zodat zij hun tijd en energie kunnen geven aan dat waar ze goed in zijn- in ondernemen!

Meeuwis is actief in verschillende ondernemersverenigingen en bij diverse stichtingen heeft hij een bestuursfunctie vervuld. Dit is waar hij goed in is: zorgen dat de zaken worden uitgevoerd, dat zaken worden verbeterd en dat er goede adviezen worden aangereikt, praktische oplossingen voor bestaande kwesties, kansen en mogelijkheden zien voor de toekomst. kortom een echte sparringpartner voor elke ondernemer.

Diensten

Of je nu op zoek bent naar een boekhouder, administratiekantoor, een accountant of belastingadviseur, je kunt bij ons terecht met diverse fiscale en financiële vraagstukken en werkzaamheden, zoals:
• het laten inboeken van administraties
• het laten verzorgen van belastingaangiftes
• het laten opmaken van de jaarrekening
• het laten verzorgen van de salarisadministratie
• het verkrijgen van fiscaal en financieel advies
u kunt ook ervoor kiezen uw administratie (gedeeltelijk) zelf te verzorgen, waarbij hij ondersteuning biedt bij de controle, het jaarwerk en de fiscale aangiften. CijferMeester Meeuwis biedt het pakket dienstverlening welke het beste bij uw onderneming past.

Betrokken bij ondernemers

CijferMeester Sint Jansteen is een vakbekwaam administratiekantoor dat zich richt op de mkb-bedrijven in Zeeland. Ondernemers zoals Starters, ZZP’ers, éénmanszaken, VOF’s, en BV’s kunnen voor al hun administraties, belastingen en advies terecht bij hem terecht. Meeuwis denkt mee met de ondernemer en spreekt de taal van de ondernemer.

Het beste van klein en groot

Het administratiekantoor is aangesloten bij het collectief van CijferMeester.
Lees meer

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?