Administratiekantoor Sassenheim neemt klanten het werk razendsnel uit handen.

Opgegroeid in de bollenstreek heeft Redboth Ciggaar (1963) één ding goed geleerd; de mouwen opstropen en de zaken meteen en snel aanpakken. Die les brengt hij ook nu nog elke dag in de praktijk.

Een klant uit Noordwijk die belde met een vraag kreeg dan ook als antwoord: ‘zet de koffie maar vast klaar, over een kwartiertje ben ik bij je’. En de franchisenemer van een Subway-vestiging keek vreemd op toen hij op maandag zijn gegevens voor de loonadministratie aanleverde en de dag daarop al een overzicht ontving. Bij z’n vorige administratiekantoor zat daar altijd twee weken tussen…

Accountantskantoor

In een verbouwde bollenschuur met voldoende parkeerruimte rondom houdt Redboth (de naam is afgeleid van Radboud) kantoor. Maar als het even kan zit hij bij z’n klanten. Dat hoort bij zijn service. Al het werk op het vlak van financiën, belastingen en administratie wegnemen bij ondernemers en particulieren, dát is zijn uitdaging. Dat kreeg hij van huis uit mee, want z’n vader runde 40 jaar lang een accountantskantoor.

Jaarrekeningen

Na zijn SPD-opleiding keek Redboth bij zeer uiteenlopende werkgevers in de keuken. O.a. bij een groothandel in food, een importeur van motoronderdelen, zakelijke dienstverleners, de IT-sector en de offshore-industrie. Z’n huidige klanten profiteren daarvan. Redboth:”Controle van de administratie en opmaken van de jaarrekening vind ik de leukste onderdelen van mijn vak. Dat vraagt ervaring op uiteenlopende gebieden. Denk aan herwaardering van panden, leaseverplichtingen, leningen. Maar dankzij de vele balansen en jaarrekeningen die ik in al die jaren heb gezien, sta ik nooit voor verrassingen.”

Prijsafspraak

De wijze waarop Redboth zijn klanten bedient verschilt per opdracht. Bij een grote tandartsenpraktijk met een eigen administrateur in dienst kijkt hij online mee in de administratie. Maar ook eenmalige opdrachten, zoals een aangifte inkomstenbelasting of het liquideren van een BV,
Lees meer

Administratiekantoor Sassenheim      Routebeschrijving      Contact

Midden in de Bollenstreek zit sinds 1 december 2015 administratiekantoor R. Ciggaar als CijferMeester.

Ik ben geboren en getogen als Sassenheimer, met een passie voor cijfers. Dit is eigenlijk met de paplepel ingegoten, doordat ik ben opgegroeid als zoon van een echte lokale ondernemer. Mijn vader heeft in het verleden een accountantskantoor in Sassenheim opgericht, welke later in handen van Deloitte is gekomen.

Startende als boekhouder bij een internationale omgeving, ben ik later gestart als assistent-accountant bij een accountantskantoor. Hier was ik voor de MKB klanten verantwoordelijk voor de administratie, jaarrekening en de fiscale aangifte.

Na 7 jaren ervaring met diverse klanten in allerlei sectoren, heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven, uiteindelijk geëindigd als financial controller bij een onderdeel van een beursgenoteerde onderneming.

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, altijd al een eigen onderneming willen starten, hetgeen nu resulteert in een administratiekantoor als CijferMeester.

Enkele kernwoorden die, zeker in de Bollenstreek, ook op mij van toepassing zijn:
No nonsense aanpak en altijd klaar staan voor klanten.
Contactformulier

Administratiekantoor Sassenheim      Routebeschrijving      Contact
[contact-form-7 id=”4415″ title=”Sassenheim”]

Administratiekantoor Sassenheim – Redboth Ciggaar

Icoontjes website-02Hoofdstraat 127a
2171 BA Sassenheim
06 5269 0952
r.ciggaar@cijfermeester.nl


RoutebeschrijvingAdministratiekantoor Sassenheim      Routebeschrijving      Contact

Administratiekantoor Sassenheim – Redboth Ciggaar

Icoontjes website-02Hoofdstraat 127a
2171 BA Sassenheim
06 5269 0952
r.ciggaar@cijfermeester.nl


Sluiten

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?