Administratiekantoor Heeswijk Dinther

Martin de Visser is vanaf 22 augustus 2016 eigenaar van CijferMeester Heeswijk-Dinther. Als bakkerszoon is Martin opgegroeid in een ondernemersgezin en weet dus precies hoe het binnen een onderneming er aan toe gaat. Maar misschien nog wel belangrijker begrijpt hij als geen ander de constante afweging en verwevenheid tussen uw eigen onderneming en uw privésituatie. Na zijn SPD studie heeft Martin vanaf 1995 ruime ervaring opgedaan en heeft hij bij Jumbo Supermarkten als hoofd administratie de verschillende fases van de (enorme) groei van een onderneming van zeer dichtbij doorlopen.

Voldoening krijgen bij het verwezenlijken van uw dromen:

Mijn hoofddoel is om mensen te helpen met het verwezenlijken van hun droom, hun eigen onderneming en passie tot een succes maken. Persoonlijk haal ik namelijk heel veel voldoening uit het helpen en ondersteunen van mensen. Uiteraard zijn kennis op administratief, financieel en fiscaal gebied het fundament voor een goede ondersteuning maar daarnaast is betrokkenheid, persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid voor mij een vanzelfsprekendheid.

Wat kunt u van mij verwachten

Uiteraard kunt u bij mij terecht voor uw complete administratie. Maar u kunt ook beslissen om een gedeelte zelf te blijven doen. Als u werknemers in dienst heeft dan komt daar nogal wat bij kijken, ik verzorg graag voor u de complete verwerking van arbeidscontract tot de uiteindelijke loonbelastingaangifte aan toe. En natuurlijk kunt u bij mij terecht voor advies voor uw ondernemers- en/of fiscale vragen.

Door mijn ruime ervaring en kennis op het gebied van digitaliseren van factuurstromen en accorderen via workflow bent u voor advies over of implementatie van dit onderwerp bij mij aan het juiste adres.

Ik ben echter overtuigd dat een ondernemer behoefte heeft aan meer stuurinformatie in plaats van 1 keer per jaar een financieel verslag. Ik wil daarom meerdere malen per jaar de cijfers van uw onderneming met u bespreken en dieper op de cijfers ingaan.
Lees meer

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?