Cijfermeester Emmen

Werkt u liever aan uw onderneming dan in uw onderneming?

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Emmen dat u meer opbrengt dan alleen belastingaangiften en jaarrekeningen? Dan zijn wij op zoek naar u. Liever dan een klant-leverancier relatie willen wij graag samenwerken en u waar nodig ondersteunen bij het behalen van uw doelstellingen.

CijferMeester is een landelijk dekkend netwerk van administratiekantoren. Onze kantoren zijn er op gespecialiseerd u een toegevoegde waarde te bieden waarmee u uw onderneming tot een nog groter succes kunt maken.

Laagdrempelig administratiekantoor

Via vestiging Emmen kunt u direct beschikken over die kennis en informatie die u nodig heeft om op de korte termijn beslissingen te kunnen nemen en op de lange termijn te kunnen plannen en doelen stellen. U bent altijd geïnformeerd over wijzigingen in regelgeving. U kunt op elk moment de status van uw administratie raadplegen. Uw belangen zijn proactief onder de aandacht. U kunt op elk gewenst moment uw vraag stellen, want wij zijn altijd telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Jille Visser boogt op een brede carrière en overeenkomstige expertise. Achtereenvolgens werkte Jille als Hoofd Administratie/Controller, als functioneel IT consultant (grote ERP implementaties) en als vermogensbeheerder. Deze CijferMeester in Emmen heeft kennis van wet- en regelgeving en van LEAN.

Het CijferMeester concept biedt uitsluitend voordelen op het gebied van administratie, boekhouding en advies. U krijgt de persoonlijke en directe aandacht van een klein en flexibel kantoor met een vast aanspreekpunt in uw eigen regio. De organisatie daarachter is die van een landelijk dekkend netwerk dat een zeer professionele cloud oplossing ter beschikking stelt, over een uitgebreid kennisnetwerk beschikt en de continuïteit van de serviceverlening garandeert. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen.
Lees meer

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?