Administratiekantoor Almere investeert in persoonlijke relatie

Goed met z’n klanten door één deur kunnen en elkaar begrijpen. Dat is wat telt voor Harpert de Jongh, die in Almere-Haven is gevestigd als Cijfermeester. “Als een klant z’n hart wil luchten, krijgt ie daarvoor bij mij de ruimte en niet meteen een factuur.”

Investeren in de persoonlijke relatie is voor Harpert een voorname voorwaarde. Hoe beter hij z’n klanten kent, hoe beter hij z’n werk kan doen. Hij ontleent er een groot deel van z’n plezier in het werk aan. En andersom waarderen zijn klanten die aanpak ook. Een van zijn klanten woont inmiddels in Frankrijk, maar laat de administratie van z’n Nederlandse bv’s nog steeds door Harpert verzorgen.

Bedrijfskunde

Harpert leerde het vak op een accountskantoor in Hilversum. Hij haalde de vereiste papieren voor administratie voeren en boekhouden en vulde dat later aan met een opleiding bedrijfskunde. Veel ervaring op het snijvlak van automatisering en de financiële administratie deed hij op bij een groot ICT-bedrijf waar hij als controller alle financiële processen volgde.

Allround administrateur

Toen hij in 2013 z’n eigen administratiekantoor onder de Cijfermeester-paraplu opende, lag het voor de hand dat hij zich op Almere richtte. Die stad kende amper 5.000 inwoners toen hij er 40 jaar geleden kwam wonen. Nu zijn dat er bijna 200.000. Verder herbergt de gemeente honderden kantoren en bedrijven binnen haar grenzen. Vooral dienstverleners, handels- en horecabedrijven vullen de orderportefeuille van Harpert, die zichzelf niet als specialist beschouwt, maar zich het liefst als allround administrateur presenteert.

Fanatieke netwerker

Almere kent een grote verscheidenheid aan netwerkbijeenkomsten en netwerkborrels voor ondernemers. En menigmaal is Harpert dan van de partij. Hij mengt zich graag onder de lokale ondernemers.
Lees meer

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?